Hugo Boss Bottled bestellen?
U bent hier:

Hugo Boss Bottled

Dynamisch. Tijdloos. Veelzijdig. Contrastrijk. Hugo Boss Bottled (1998) is de ideale geur voor gedreven en ambitieuze mannen die in alle aspecten van hun leven streven naar het uiterste. Mannen die stoer zijn, maar ook verfijnd en gepassioneerd. Mannen die zich niet de wet laten voorschrijven. Deze kwaliteiten worden tevens belichaamd door het gezicht van Hugo Boss Bottled: Gerard Butler.

Boss Bottled is al het abstracte van de Hugo Boss stijl, gevangen in een flacon. Deze tijdloze klassieker is al meer dan 15 jaar hét recept voor succes!

Hugo Boss Bottled

Hugo Boss Bottled Eau de Parfum

Annick Ménardo is de neus achter Hugo Boss Bottled. Zij maakte van dit parfum een frisse, scherpe geur met een warme, houtachtige basis. De frisse topnoten van amber en citrusvruchten combineren perfect met de kruidige, warme hartnoten van kaneel, kruidnagel en geranium. De basisnoten van sandelhout, vetiver, cederhout en vanille maken deze mannelijke geur helemaal af.

Topnoten: Appel, citrusvruchten
Hartnoten: Geranium, kaneel en kruidnagel
Basisnoten: Sandelhout, vetiver, cederhout, vanille

Bent u al fan van Boss Bottled? Probeert u dan ook eens de variaties van deze geur; Hugo Boss Bottled Night en Hugo Boss Bottled Sport. Deze mogen zeker niet in uw collectie ontbreken!

Goedkoop Hugo Boss Bottled bestellen

Hugo Boss Bottled bestellen doet u natuurlijk gewoon in de online shop van Parfumloods.nl! Dat is niet alleen heel voordelig, maar ook makkelijk; u hoeft er de deur niet eens voor uit!

Hugo Boss Bottled is bij ons verkrijgbaar in zeer aantrekkelijk geprijsde flacons van 30ML, 50ML en 100 ml. Wij verkopen uitsluitend 100% originele parfums. U profiteert bij ons altijd van een snelle levering en niet te vergeten de mooiste aanbiedingen, met kortingen tot wel 75%. Daar wilt u toch zeker ook van profiteren? Bestel vandaag nog Hugo Boss Bottled op Parfumloods.nl!