U bent hier:

Wie zijn wij?


Wie is Parfumloods

In 1997 zijn wij begonnen met een groothandel die handelt in parfum&cosmetica. Wij hebben nu inmiddels al 18 jaar ervaring met parfum&cosmetica en willen het mogelijk maken om tegen een lage prijs klanten te voorzien van originele producten en hebben daarom een webwinkel opgericht. U kunt bij diverse internetwinkels grote parfummerken zoals Giorgio Armani en Dolce Gabanna bestellen. Uiteraard wilt u wel de garantie dat het merk origineel is wanneer u de parfum gaat bestellen. Parfumloods kan u deze garantie bieden. Wanneer u ervoor kiest om bij ons parfum te bestellen, bent u verzekerd van het originele merk. Binnen ons uitgebreide assortiment vindt u geen replica's van bekende parfummerken. 


Online
Parfumloods is een uitgebreide webwinkel waar u kunt kiezen uit een breed assortiment geurtjes voor hem en haar. Wij maken volledig gebruik van alles wat het internet te bieden heeft. Hierdoor kunt u bij ons online parfum bestellen op een eenvoudige en snelle manier en kunt u de parfum die u wilt bestellen direct online betalen met de meest betrouwbare betaalsystemen op het internet. 

Contact
Parfum bestellen gaat bij ons heel eenvoudig en binnen korte tijd kunt u van de parfum genieten. Wilt u meer weten over onze werkwijze of onze webwinkel voordat u parfum gaat bestellen? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op door te mailen naar info@parfumloods.nl of via de contactformulier. Tevens zijn wij op werkdagen tussen 09.00u en 16.00u  telefonisch bereikbaar op 0299-633 079.