Versace parfum kopen? Kijk bij Parfumloods.nl!
U bent hier:

Versace

“Perfume puts the finishing touch to elegance – a detail that subtly underscores the look, an invisible extra that completes a woman's personality. Without it there is something missing.” - Gianni Versace

Over Versace

De Italiaanse Gianni Versace debuteerde in 1978 met zijn eerste kledinglijn voor vrouwen. Het was meteen een groot succes. Datzelfde jaar nog werd er een mannenlijn gelanceerd en werd de eerste boetiek in Milaan geopend.

In 1981 werd de eerste geur van Versace geïntroduceerd: Gianni Versace for Women. Na zijn dood in 1997 nam Gianni’s zus Donatella de leiding over. Tegenwoordig is Versace een van de grote toonaangevende modehuizen van de wereld.

Versace herenparfums

De luxe parfums van Versace zijn stuk voor stuk klassiekers, gekenmerkt door Italiaanse charme en sensualiteit. In de online shop van Parfumloods.nl vindt u een schitterend aanbod Versace parfums voor heren, waaronder Versace Man, Eros, The Dreamer, Versace L’Homme en de Versace Jeans Collection. Uiteraard profiteert u bij ons van de laagste prijzen. Neem een kijkje en bestel uw favoriete Versace herenparfum!