Tom Ford parfum online kopen? Parfumloods.nl
U bent hier:

Tom Ford

"I am a perfectionist to the point of insanity." – Tom Ford

Over Tom Ford

Thomas Carlyle Ford, beter bekend als Tom Ford, studeerde in de eerste instantie om architect te worden. Toen hij een jaar stage ging lopen bij het modehuis Chlóe, ontwikkelde hij een grote interesse voor de modewereld. Hij liet zijn achtergrond in de architectuur voor wat het was en kreeg een baan bij de Amerikaanse ontwerpster Cathy Hardwick. In 1990 accepteerde hij een baan bij Gucci, dat destijds in zwaar weer verkeerde. In 1992 werd hij daar tot Creative Director benoemd.

Het bedrijf was bijna failliet toen hij er ging werken, maar toen hij er in 2004 wegging was de waarde van het bedrijf verdubbeld. Ford keerde terug naar de Verenigde Staten, waar hij een jaar later zijn eigen merk oprichtte. Naast mode, accessoires en brillen ging hij, in samenwerking met Estee Lauder, tevens cosmetica en geuren ontwikkelen.

Tom Ford herenparfums

De eerste geur van Tom Ford, Black Orchid, werd in 2006 gelanceerd en was meteen een groot succes. Sindsdien heeft Tom Ford vele succesvolle geuren voor heren uitgebracht, waaronder Tom Ford Grey Vetiver, Tom Ford Neroli Portofino, Tom Ford Noir en Tom Ford Noir EDT. Deze kunt u heel simpel en snel bestellen via de online shop van Parfumloods.nl!