Cartier parfum bestellen? Kijk bij Parfumloods.nl
U bent hier:

Cartier

“Created for men, but also enjoyed by women, Cartier's Déclaration was created for those who are in love, have an appreciation of openness, and feel passion."

Over Cartier

Het Franse juweliershuis Cartier werd in 1847 opgericht door Louis-Francois Cartier. Het juweliershuis verwierf al snel bekendheid vanwege de schitterende sieraden en de grote aandacht voor detail. In 1904 creëerde Louis Cartier het eerste horloge voor de vliegenier Alberto Santos-Dumont. Het horloge, dat bekend stond als de Santos, werd wereldberoemd. Later, in de jaren 70, breidde het bedrijf haar assortiment uit met lederwaren, pennen en sjaals. In 1981 werden de eerste geuren gelanceerd: Must de Cartier for women en Santos de Cartier for men.

Cartier herenparfums

In de loop der jaren heeft Cartier vele succesvolle geuren gelanceerd, waarvan velen dezelfde namen dragen als de sieradencollecties en horloges van het bedrijf. Op het gebied van Cartier herenparfums heeft u de keuze uit o.a. Declaration, Must cartier Pour Homme Essence, Pasha de Cartier, Roadster, en natuurlijk de klassieker Santos de Cartier.