U bent hier:

Uw bestelling retourneren

U kunt uw goederen binnen een termijn van 14 dagen na aflevering van uw bestelling zonder opgave van reden direct aan ons retourneren, het liefst vergezeld van de factuur/pakbon (dit mag een kopie zijn).

Wij vragen u vriendelijk ons eerst te contacteren per mail (info@parfumloods.nl) alvorens een pakket te retourneren. Dit moet binnen 14 dagen nadat u de bestelling heeft ontvangen. U kunt daarvoor het modelformulier gebruiken zoals onder aan deze pagina vermeld.  U dient na melding hiervan het product binnen een termijn van 14 dagen retour te sturen aan Parfumloods.nl. Op onze producten is de wettelijke garantie van toepassing. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.

Indien dit niet het geval is, kunt u contact met ons opnemen. 

Om hygiënische redenen kunt u producten waarvan de verzegeling is verbroken niet retourneren.

Zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van de herroeping betalen wij alle door u betaalde bedragen terug. Wij mogen wachten met terug betalen, totdat wij de producten hebben ontvangen of totdat u heeft aangetoond de producten te hebben terug gestuurd. Stuurt u een deel van de bestelling terug, dan wordt enkel het bedrag van dat product terug gestort op uw rekening. De kosten voor de retourzending zijn voor uw rekening.

Van retourzending uitgesloten:

1) producten waarvan de verzegeling (ter bescherming van hygiëne en gezondheid) door u is verbroken.

2) Als het termijn van 14 dagen is overschreden.

Voor het direct retourneren (zonder aanmelding vooraf) kunt u ook het modelformulier voor herroeping invullen en mee sturen met uw bestelling.

 

 

 

 

Modelformulier voor herroeping

 

(dit formulier alleen invullen en terugzenden wanneer u de overeenkomst wilt herroepen)

 

Modelformulier voor herroeping

 

(dit formulier alleen invullen en terugzenden wanneer u de overeenkomst wilt herroepen)

Aan:

Parfumloods.nl BV.

Van Ijssendijkstraat 160-D

1442 LC Purmerend

Ik deel u hierbij mede, dat ik onze overeenkomst betreffende de verkoop van de volgende producten wil herroepen.

Besteld op:

Ordernummer:

Product:

Naam consument:

Adres consument