Hugo Boss Bottled Night bestellen?
U bent hier:

Hugo Boss Bottled Night

Boss Bottled Night (2010) is een onbeschaamd mannelijke geur vol elegantie en diepte. De geur, waarvan de Amerikaanse acteur Ryan Reynolds het gezicht is, werd geïntroduceerd als aanvulling op de succesvolle Bottled lijn van Hugo Boss. De geur richt zich op de jonge, ambitieuze man die altijd streeft naar nieuwe uitdagingen. Hugo Boss Bottled Night is een onweerstaanbare geur, met de unieke kracht om mannen tot de grote verleiders van de nacht te maken. Boss Bottled Night benadrukt uw charisma en onderstreept uw stijl en aantrekkingskracht.

Hugo Boss Bottled Night

Hugo Boss Bottled Night Eau de Toilette

De flacon doet denken aan een zwoele zomernacht; de nachtblauwe en zwarte nuances beloven een verleidelijke, intense en extreem mannelijke samenstelling, en dat wordt waargemaakt; Hugo Boss Bottled Night is een aromatische geur met intense, mannelijke houtachtige accenten. De geur opent met lavendel en berkenhout aroma’s. Het intense hart van Afrikaanse viooltjes en jasmijn rust op een basis van warme houtachtige nuances van de Louro Amarelo boom, sensuele muskus en sandelhout.

Topnoten: Lavendel, berkenhout
Hartnoten: Afrikaanse viool, jasmijn
Basisnoten: Louro Amarelo, muskus, sandelhout

Behalve Hugo Boss Bottled Night treft u bij Parfumloods.nl ook de andere geuren uit de Hugo Boss Bottled lijn aan, waaronder Hugo Boss Bottled, Hugo Boss Bottled Unlimited en Hugo Boss Bottled Sport. Probeer ze allemaal!

Goedkoop Hugo Boss Bottled Night bestellen

Bij Parfumloods.nl bent u altijd verzekerd van 100% originele parfums. En dat is wel zo fijn om te weten, want u wilt natuurlijk wel een echte Hugo Boss! Met minder neemt u toch zeker geen genoegen? Hugo Boss Bottled Night is bij ons te bestellen in aantrekkelijk geprijsde flacons van 30ML en 100ML. En wanneer u vandaag voor 15:00 uw bestelling plaatst, heeft u Hugo Boss Bottled Night morgen al in huis. Wel zo fijn om te weten!