Davidoff Silver Shadow bestellen?
U bent hier:

Davidoff Silver Shadow

Laat u verleiden door de geheimen van het verre Oosten met Davidoff Silver Shadow (2005). Dit is de geur voor mannen met karakter, mannen die geleefd hebben en alleen maar meer uit het leven willen halen. Davidoff Silver Shadow Eau de Toilette is een kruidige, krachtige geur. Charismatisch, fascinerend en elegant, met een mysterieuze aantrekkingskracht. Een unieke geur die men nog lang bij zal blijven.

Davidoff Silver Shadow

Davidoff Silver Shadow Eau de Toilette

Davidoff Silver Shadow is een oriëntaalse, houtachtige geur, die explosief opent met verse sinaasappel en pittige koriander. Deze leiden naar het mysterieuze hart, dat bestaat uit een combinatie van hete saffraan en patchouli bladeren. De warme, aangename basisnoten bestaan uit sensuele amber en patchouli bladeren.

De neus achter Davidoff Silver Shadow Eau de Toilette is Francis Kurkdjian. De flacon is ontworpen door Thierry de Baschmakoff.

Topnoten:Sinaasappel, koriander
Hartnoten:Saffraan, patchouli
Basisnoten:Amber, Benzoë, eikenmos, kaneel

Parfumloods.nl biedt naast Davidoff Silver Shadow ook nog andere heerlijke herengeuren van Davidoff. Wat dacht u bijvoorbeeld van Davidoff Adventure, Davidoff The Game of het immens populaire Davidoff Cool Water for Men? Er is voor elke man een passend Davidoff parfum te vinden!

Goedkoop Davidoff Silver Shadow kopen

Dat u graag een lekker luchtje op doet betekent natuurlijk niet dat u teveel moet betalen voor uw parfums. Bestel daarom uw Davidoff parfums in de online shop van Parfumloods.nl! U profiteert bij ons altijd van de mooiste aanbiedingen, met kortingen die kunnen oplopen tot 75%! Davidoff Silver Shadow Eau de Toilette is bij ons verkrijgbaar in een aantrekkelijk geprijsde flacon van 100ML. Bestel nu of probeer één van onze andere Davidoff parfums!