Davidoff Adventure bestellen?
U bent hier:

Davidoff Adventure

Davidoff Adventure (2008) symboliseert de aantrekkingskracht van het onbekende. De opwinding van nieuwe uitdagingen. Voor mannen die hun grenzen opzoeken en ze verleggen. Voor mannen die hun eigen weg gaan. Het gezicht van de geur is de bekende acteur en avonturier Ewan McGregor, die voor de campagne in de Braziliaanse jungle werd gefotografeerd. De geur zelf werd dan ook geïnspireerd door de meest ruige landschappen die er op onze aarde te vinden zijn. Davidoff Adventure is pure mannelijkheid!

Davidoff Adventure

Davidoff Adventure Eau de Toilette

Davidoff Adventure is een frisse, kruidige, houtachtige Eau de Toilette. De geur opent met de zoete en frisse noten van mandarijn, citroen en bergamot, gevolgd door groene thee en zwarte peper. Zwarte sesam en bessen van Zuid-Amerikaanse pimento domineren het hart van de geur, terwijl de basis bestaat uit Peruaanse ceder, vetiver en witte muskus.

De geur werd ontwikkeld door parfumeur Antoine Lie, die zich liet inspireren door de ongetemde natuur en haar frisheid en rijke houtgeuren.

Topnoten: Mandarijn, citroen, bergamot
Hartnoten: Zwarte sesam, Zuid-Amerikaanse pimento
Basisnoten: Witte muskus, Peruaanse ceder, vetiver

Naast Davidoff Adventure Eau de Toilette vindt u bij Parfumloods.nl ook vele andere heerlijke herengeuren van Davidoff, zoals bijvoorbeeld Davidoff The Game, Davidoff Silver Shadow en Davidoff Hot Water. Heeft u ze al geprobeerd?

Goedkoop Davidoff Adventure bestellen

Voordelig Davidoff parfums bestellen? Dat doet u natuurlijk gewoon in de online shop van Parfumloods.nl! Dat is niet alleen super voordelig, maar ook lekker makkelijk; u profiteert bij ons altijd van een snelle levering, want vandaag voor 15:00 besteld is morgen al in huis! Davidoff Adventure Eau de Toilette is bij ons verkrijgbaar in een aantrekkelijk geprijsde flacon van 50ML.