Davidoff Cool Water (Men) bestellen?
U bent hier:

Davidoff Cool Water for Men

Omarm de kracht van de oceaan met Davidoff Cool Water! Davidoff Cool Water (1988) is de geur voor mannen die hun mannelijkheid smeden op de golven van actie en avontuur; een heerlijke blend van verfrissende en krachtige aquatische noten. Davidoff Cool Water for Men is de belichaming van elke dag tot het uiterste leven. Deze geur behoort al bijna 30 jaar tot de meest populaire Davidoff parfums voor heren.

Davidoff Cool Water Eau de Toilette

Davidoff Cool Water for Men is fris, scherp en op en top mannelijk. De geur opent verrassend fris met munt en lavendel. Die frisheid wordt opgevangen door de pittige koriander en de jasmijn in de hartnoten. De verleidelijke basis is samengesteld uit cederhout, muskus en amber. De neus achter deze geur is Pierre Bourdon, die 10 jaar later ook de vrouwelijke variant van Cool Water creëerde.

Topnoten: Pepermunt, lavendel
Hartnoten: Pittige koriander, jasmijn, eikenmos, geranium
Basisnoten: Amber, muskus, cederhout

Behalve Davidoff Cool Water for Men Eau de Toilette vindt u bij ons ook de Cool Water variant voor dames: Davidoff Cool Water Woman. Daarnaast leveren wij ook andere Davidoff parfums voor heren, zoals bijvoorbeeld Davidoff Champion, Davidoff Champion Energy en Davidoff Silver Shadow.

Voordelig Davidoff Cool Water for Men bestellen

Leeft u ook elke dag tot het uiterste? Bestel dan Cool Water for Men Eau de Toilette in de online shop van Parfumloods.nl! Davidoff Cool Water for Men is bij ons verkrijgbaar in aantrekkelijk geprijsde flacons van 40ML en 75ML. Bovendien profiteert u bij ons altijd van een snelle levering: als u vandaag voor 15:00 uw bestelling plaatst, dan heeft u dit 100% originele parfum de volgende dag al in huis. Wat wilt u nog meer?