Paul Smith parfum online kopen? Parfumloods.nl
U bent hier:

Paul Smith

“You can find inspiration in everything – and if you can’t find it, look again.” – Paul Smith

Over Paul Smith

De Britse Paul Smith had altijd de ambitie om een professioneel atleet te worden. toen hij echter door een ernstig ongeluk niet meer kon trainen, raakte hij geïnteresseerd in de wereld van kunst en ideeën. Zijn eerste aanrakingen met de modewereld waren toen hij een baantje kreeg in een kledingwarenhuis in Nottingham. Hij kreeg een managementpositie aangeboden bij een boetiek, waarna hij in 1970 zijn eigen boetiek opende. Met de hulp van zijn vriendin (en later zijn vrouw) Pauline Denyer, die studeerde aan het Royal College of Art, wist hij zijn eigen modelijn op te zetten. 

Zijn eerste mannenkleding collectie werd in 1976 in Parijs getoond. Vanaf toen ging het snel. In 2000 werd Paul Smith door Koningin Elizabeth geridderd ter erkenning van zijn dertigjarige status als icoon op het gebied van herenkleding. Datzelfde jaar lanceerde Paul Smith zijn eerste geuren: Paul Smith Men en Paul Smith Women.

Paul Smith herenparfums

Paul Smith heeft de afgelopen 14 jaar een flink aantal herengeuren uitgebracht, zoals Optimistic for Him, Paul Smith Extreme Man, Paul Smith London Men, Paul Smith Man 2, Paul Smith Story, Paul Smith Sunshine Edition en Paul Smith Portrait for Men. Neem een kijkje in het aanbod op Parfumloods.nl en bestel uw favoriet!