Hugo Boss Deep Red bestellen?
U bent hier:

Hugo Boss Deep Red

Hugo Boss Deep Red (2001) is de geur voor vrouwen die zwelgen in de nacht, en zich vrij voelen om hun passie en sensualiteit te uiten. Het is een krachtige combinatie van twee uitersten: enerzijds is de geur energiek en fris, en anderzijds is hij vrouwelijk en sensueel.

Hugo Boss Deep Red is gericht op de sterke, actieve vrouw. De vrouw die onafhankelijk, modern en sexy is. De vrouw die alles onder controle heeft en zelf bepaalt wat voor haar het beste werkt.

Hugo Boss Deep Red

Hugo Boss Deep Red Eau de Parfum

Hugo Boss Deep Red werd gecreëerd door Alain Astori en Beatrice Piquet en speelt met oriëntaalse nuances, die door het kruidige sandelhout worden geaccentueerd. Het fruitig-bloemige aroma opent met noten van zwarte bessen, peer, mandarijn en bloedsinaasappel laat je watertanden! Dit wordt gevolgd door een hart van gemberbladeren, fresia en hibiscus. De sensuele basis is samengesteld uit Californisch cederhout, sandelhout, vanille en muskus.

Topnoten: Mandarijn, peer, bloedsinaasappel, zwarte bes
Hartnoten: Fresia, hibiscus, gemberbladeren
Basisnoten: Sandelhout, muskus, cederhout en vanille

Spreekt Hugo Boss Deep Red u aan? Dan zullen de andere dames geuren van Hugo Boss u ongetwijfeld ook bevallen! Wat dacht u van Hugo Boss XX, Hugo Boss Orange of Hugo Boss Femme?

Parfumloods.nl levert uitsluitend 100% originele parfums, dus u bent altijd verzekerd van de kwaliteit en authenticiteit die u van een merk als Hugo Boss mag verwachten!

Goedkoop Hugo Boss Deep Red bestellen

Dat u een goede smaak heeft betekent natuurlijk niet dat u teveel moet betalen voor uw parfums. Bestel daarom uw Hugo Boss parfums in de online shop van Parfumloods.nl! U profiteert bij ons altijd van de mooiste aanbiedingen, met kortingen die kunnen oplopen tot 70%!

Hugo Boss Deep Red is bij ons verkrijgbaar in aantrekkelijk geprijsde flacons van 30ML, 50ML en 90ML.